Nederland

Hoe verhoog ik mijn aanvraagcijfer?

Het aantal aanvragen dat je van de API ontvangt, is gerelateerd aan de Amazon-sales die je verkeer genereert. Klikken je bezoekers op links die afkomstig zijn van je aanvragen aan de Product Advertising API (PA-API), ga dan naar Amazon en doe de aankopen; die aankopen accumuleren. Wanneer die aankopen naar eindconsumenten worden verzonden, verdien je advertentievergoedingen en gaat het aanvraagcijfer dat we je van de API geven omhoog (tot aan een plafond) op basis van de totale verzonden omzet. Voor het berekenen van je aanvraaglimiet gebruiken we uitsluitend de verzonden omzet die afkomstig is van URL's die aan de Product Advertising API zijn gekoppeld.

Elke account die voor toegang tot de Product Advertising API wordt gebruikt, heeft recht op een initiële gebruikslimiet van 1 aanvraag per seconde. Elke account ontvangt nog eens 1 aanvraag per seconde (tot maximaal 10) voor elke $ 4600 aan verzonden omzet die aan de aan je Product Advertising API-account gekoppelde Partner-account toe te schrijven is binnen een aansluitende periode van 30 dagen (ca. $ 0,11 per minuut). 

Je kunt er zeker van zijn dat je verkopen aan je aanroepen van de Product Advertising API worden toegekend door het volgende te controleren:

  •  Voor het teruglinken naar Amazon gebruik je alleen links waarin de API voorziet.
  • Je Partner-account en Product Advertising API-account gebruiken dezelfde Amazon-account (of e-mail).
  • Je plakt je Partner-tag in al je aanvragen aan de API. Zie onze documentatie voor details over hoe je een Partner-tag verkrijgt.

Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.