Nederland

Het e-mailadres van de gebruiker met volledige toegang wijzigen

Je moet de accounthouder zijn (gebruiker met volledige toegang) om deze stappen uit te voeren:

  1. Om je nieuwe e-mailadres als een nieuwe gebruiker toe te voegen, log je in op Partnernet met je huidige e-mailadres en de bijbehorende wachtwoordcombinatie.
  2. Beweeg de muis over je e-mailadres en klik op 'Accountinstellingen'.
  3. Klik op 'Accountgebruikers beheren' om naar de pagina Gebruikers beheren te gaan.
  4. Klik op 'Gebruikers toevoegen'
  5. Voer je nieuwe e-mailadres in het eerste invoerveld in en klik op Uitnodiging versturen. Je ontvangt een e-mailuitnodiging om een ​​Partner-accountgebruiker op het nieuwe e-mailadres te worden. Vergeet niet om uit te loggen van Partnernet.
  6. Activeer je account op Partnernet met behulp van de link in de e-mailuitnodiging.
  7. Ga terug naar Partnernet en log in met je oude e-mailadres.
  8. Ga opnieuw naar de pagina 'Gebruikers beheren'. Je zou nu je nieuwe e-mailadres moeten vinden onder 'Huidige gebruikers'.
  9. Om van je nieuwe e-mailadres het primaire adres voor je account te maken, wijzig je het dropdownmenu voor gebruikersfunctie naar 'Volledige toegang' en klik je op Wijzigingen opslaan. Je nieuwe e-mailadres wordt nu het primaire contact voor je Partner-account.
  10. Om je oude e-mailadres te verwijderen, log in op Partnernet met je nieuwe e-mailadres en wachtwoord. Selecteer Accountinstellingen en ga naar de pagina 'Accountgebruikers beheren'. Kies Verwijderen naast je oude adres en klik vervolgens op 'Wijzigingen opslaan' om te bevestigen.

Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.