Nederland

Veelgestelde vragen over automatische melding voor problemen met directe stortingen

Het Partnerprogramma neemt voortaan contact op met Partners wanneer we een melding ontvangen van hun bank dat er een probleem is met een betaling via een directe storting. Deze veelgestelde vragen behandelen de meeste vragen die Partners hebben over deze nieuwe functie.

Hoe gaat dit proces in zijn werk?

Ongeveer drie tot vijf werkdagen nadat de betalingen zijn uitgevoerd, sturen we een e-mail naar de Partners bij wie de betaling is mislukt en geven we een foutmelding weer op het Partnernet. Als je deze melding ontvangt, vragen we je naar het Partnernet te gaan om de naam van de ontvanger, de bankrekening en de bankcode te verifiëren. Zodra we je bijgewerkte informatie hebben ontvangen, verwerken we je betaling opnieuw binnen 3 tot 5 werkdagen.

Waar kan ik informatie over de ontvanger vinden?

1) De naam van de ontvanger op je account moet precies overeenkomen met de naam op je bankrekening. Je kunt de naam die we in onze gegevens hebben opgeslagen, bekijken op Partnernet>> Je account >> Wijzig informatie ontvanger.

2) Je kunt de bankrekening en de bankcode bekijken op de pagina betalingsopties.

Wat kan ik verwachten nadat ik mijn informatie heb bijgewerkt?

Zodra je de informatie hebt geverifieerd, verwerken wij je terugbetaling binnen 3 werkdagen. Nadat we je betaling hebben verwerkt, verdwijnt de foutmelding van je Partnernet-account. Vervolgens moet het geld binnen 10 werkdagen op je account zijn ontvangen.

Ik heb mijn informatie bijgewerkt, maar de foutmelding verschijnt nog steeds op Partnernet. Wanneer verdwijnt deze?

De meeste betalingen worden binnen één werkdag verwerkt. Als je de melding na 3 werkdagen nog steeds ziet, neem dan contact op met de Partner-klantenservice via het contactformulier. Zij zullen het probleem onmiddellijk onderzoeken.

Ik heb de directe storting die ik verwachtte niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Betalingen worden gedaan op de laatste dag van de maand, ongeveer 60 dagen na het einde van elke maand. Als je op de 10e van de volgende maand geen betaling hebt ontvangen en ook geen melding hebt ontvangen van een geretourneerde betaling, moet je dit eerst bij je bank navragen. Als je bank bevestigt dat er geen betaling is ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice voor verder onderzoek.

Kan ik mijn betaalmethode wijzigen in plaats van mijn rekeninggegevens in te voeren?

Ja, dat is mogelijk maar hiervoor moet je contact opnemen met de klantenservice. Gebruik het contactformulier als je de betaalmethode wilt wijzigen nadat je een e-mail hebt ontvangen over de betalingsfout.

Het is 10 dagen geleden dat ik mijn rekeninggegevens heb gewijzigd, maar ik heb mijn betaling niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Neem contact op met de klantenservice. Zij zullen je graag verder helpen en je individuele betalingsprobleem onmiddellijk onderzoeken. Gebruik het contactformulier.

Bestaat er een vergelijkbaar geautomatiseerd proces voor Partners die worden betaald per cheque of met een cadeaubon van Amazon?

Op dit moment hebben we geen geautomatiseerd proces geïmplementeerd om je op de hoogte te stellen van geretourneerde cheques of cadeaubonnen. Als we echter een geretourneerde cheque of cadeaubon ontvangen, stellen we je direct per e-mail op de hoogte. Als je geen cheque of cadeaubon hebt ontvangen die je wel verwachtte, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice.

Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.