Nederland

Hoe ontwerp ik een eenvoudige tekstlink naar een specifiek item op Amazon.nl?

We bieden een verscheidenheid aan soorten links aan in ons hoofdstuk Links ontwerpen, inclusief links die naar specifieke items op Amazon.nl gaan. Hoewel we je aanraden onze Build Links-hulpprogramma's te gebruiken om ervoor te zorgen dat je een goed opgemaakte link hebt en ervoor te zorgen dat je in aanmerking komt voor de directe link-bonus, hebben we veel verzoeken ontvangen voor een eenvoudige tekstlink. Dus als je een eenvoudige tekstlink naar een specifiek item op Amazon.nl wilt ontwerpen, vind je hier de link-indeling om te gebruiken:

http://www.amazon.co.uk/dp/ASIN/ref=nosim?tag=YOURASSOCIATEID

Deze link-indeling komt in aanmerking voor de directe-link-bonus.

Vervang gewoon ASIN en YOURASSOCIATEID door de betreffende gegevens:

ASIN: ASIN is de 10-cijferige code die Amazon gebruikt om specifieke producten aan te duiden. Het staat voor "Amazon.com Standard Item Number", ofwel Amazon.com standaard artikelnummer. Elk item in onze catalogus heeft een uniek ASIN. U kunt de ASIN's van items op hun productpagina's vinden onder Productgegevens, samen met andere informatie zoals verkooprang en publicatiedatum. Hoewel ASIN's van Boeken altijd hetzelfde waren als hun ISBN-nummers, is dit niet langer gegarandeerd vanwege de invoering van 13-cijferige ISBN's. Zie de Veelgestelde vragen over ISBN-13 voor meer informatie.

Om een voorbeeld te geven: Als je een link wilt naar Harry Potter en de Relieken van de Dood (Boek 7) [Kindereditie] (Hardcover) is het 13-cijferige ISBN 978-0747591054, maar de ASIN is 0747591059.

http://www.amazon.co.uk/dp/0747591059/ref=nosim?tag=YOURASSOCIATEID

Als je een link wilt naar Adobe Photoshop Elements 5 (PC) is het ASIN B000IB9QXI.

http://www.amazon.co.uk/dp/B000IB9QXI/ref=nosim?tag=YOURASSOCIATEID

YOURASSOCIATEID: YOURASSOCIATEID is de unieke ID die wordt gebruikt om je Partneraccount te identificeren en automatisch wordt gegenereerd wanneer je je aanmeldt voor het Partnerprogramma.

Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.