Nederland

Hoe overzichten te gebruiken

Je kunt eenvoudig je inkomsten per programma bekijken met verwijzingsvergoedingen en beloningen, evenals een grafiek met dagelijkse inkomsten. Belangrijke prestatie-indicatoren, zoals klikken, bestelde items, verzonden items en conversiepercentages zijn opgedoken om je in een oogopslag inzichten te geven.
Bestellingen van vandaag bieden je bijna realtime bestelgegevens. Je kunt ervoor kiezen om deze gegevens te bekijken voor een enkele tracking-ID of voor alle tracking-ID's door de juiste tracking-ID te selecteren in het linkernavigatievenster. 

Wanneer worden de overzichten bijgewerkt?

Overzichten voor bestelde artikelen en bonussen worden vrijwel in realtime bijgewerkt, wat betekent dat de meeste bestellingen binnen een uur na plaatsing worden gerapporteerd. Je kunt de hele dag door nieuwe activiteiten in je account zien. Je inkomstenoverzichten is actueel vanaf de vorige dag. Als je bijvoorbeeld je Inkomstenoverzicht op dinsdag bekijkt, zie je je inkomsten tot en met maandag. 

Aangepast datumbereik: je kunt overzichtsgegevens bekijken voor elke aangepaste datumbereik op de pagina, zonder te hoeven downloaden. Selecteer 'Aangepast datumbereik' van de datumkiezer, kies een datumbereik van minder dan 90 dagen en klik op 'Toepassen'. Je kunt ook kiezen uit het vooraf ingestelde datumbereik, waaronder Vandaag, Laatste 7 dagen en Laatste 90 dagen.

 

Bestellingen van vandaag Bestellingen van vandaag:je kunt nu de bestellingen van vandaag bekijken, naast historische bestellingen en inkomsten, op het tabblad Vergoedingen. Als je de bestellingen van vandaag wilt bekijken, selecteert je 'Vandaag' in de datumkiezer in het gedeelte linksboven en klik je op het tabblad Vergoedingen om alle vandaag bestelde items te bekijken. Je moet op het tabblad Bonussen klikken om alle premies voor vandaag te bekijken.

Dagelijks overzicht van trends: Dagelijks overzicht van trends: je kunt nu het Dagelijks overzicht van trends bekijken, naast het Overzicht Tracking-ID, Prestaties link-type en Dagelijkse trends, op het tabblad Vergoedingen.

Hoe kom ik te weten op welke productlinks bezoekers hebben geklikt?

De besteloverzichten combineren klik- en bestelgegevens met elkaar. In de sectie ‘Items met bestellingen‘ kun je elk besteld item zien en hoeveel directe linkklikken het heeft ontvangen. Onder de bestelde items kun je de sectie ‘Items zonder bestellingen‘ vinden. Als je klikt op de pijl naast ‘Alle items weergeven‘ zie je een lijst met items die via directe links zijn bekeken, maar niet besteld zijn.

In het beknopte overzicht onderaan het overzicht kun je het aantal ‘Andere klikken‘ zien. Dit zijn klikken van andere link-typen, met inbegrip van links naar de startpagina, links naar zoekresultaten, aanbevolen productlinks en links naar de algemene landingspagina van elke productcategorie. Maak gebruik van het overzicht per link-type om te zien hoe elk link-type voor je website presteert.

Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.