Nederland

Hulp voor Mobile GetLink

Wat is Mobile GetLink? Met de nieuwe functie Mobile GetLink kunnen Amazon Partners vanaf mobiele apparaten Partnerlinks maken naar productpagina's van de Amazon Shopping-app. Met GetLink hoeven Partners niet naar Partnernet te gaan om Partnerlinks te maken en hoeven ze niet te werken met desktoplinks.

Waar vind ik Mobile GetLink? Mobile GetLink maakt deel uit van de Amazon Mobile Shopping-app. Download de app en log in met de inloggegevens voor je Amazon Partner-account. Ga vervolgens naar een productpagina en klik op de zwevende knop ‚Delen‘ om bij ‚Partnerlink kopiëren‘ te komen.

Hoe activeer ik Mobile GetLink? Wanneer je inlogt met de inloggegevens voor je Amazon Partner-account, wordt Mobile GetLink automatisch in de Amazon Shopping-app ingeschakeld.

Hoe weet ik welke link ik moet maken als ik meerdere Tracking-ID's en/of Store-ID's heb? Door op de knop ‚Delen‘ te klikken, krijg je de boven de knop ‚Partnerlink kopiëren‘ de voor jou beschikbare Store-ID‘s en Tracking-ID‘s te zien. Daar kun je naar de gewenste Store-ID en/of Tracking-ID scrollen en deze selecteren.

Kan ik links maken voor andere pagina's dan productpagina's? Mobile GetLink is momenteel alleen beschikbaar voor productpagina's.

Is de functie Mobile GetLink beschikbaar onder de knop ‚Delen‘ voor alle productcategorieën? De functie is beschikbaar voor de meeste productcategorieën *behalve* deze vijf: e-books, audible, digitale tijdschriften, digitale muziek, en luxe stores.

In welke landen is Mobile GetLink beschikbaar? Mobile GetLink is beschikbaar in alle online stores van Amazon, behalve die in China.

Op welke mobiele platformen is Mobile GetLink beschikbaar? Mobile GetLink is beschikbaar op iPhones en Android-telefoons.

Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.