Nederland

PAAPI-integratie en mobiele apps

Volgens de Licentieovereenkomst van PAAPI , punt 4(e): mag zonder onze nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming geen content voor productpromotie worden gebruikt op of in verband met een website of applicatie die ontworpen of bedoeld is voor gebruik met een mobiele telefoon of een ander handheld apparaat (welk verbod niet van toepassing is op websites die niet ontworpen of bedoeld zijn voor gebruik met, maar wel toegankelijk zijn voor dergelijke apparaten, zoals een niet voor mobiel gebruik geoptimaliseerde website die toegankelijk is via een internetbrowser op een tablet), of op een televisie-settopbox (bijv. digitale videorecorders, kabel- of satellietdecoders, streaming videospelers, Blu-ray spelers of dvd-spelers) of televisie met internettoegang (zoals GoogleTV, Sony Bravia, Panasonic Viera Cast of Vizio Internet Apps).

Opmerking:

Bovenstaande verklaring is vrijwel uitsluitend van toepassing op mobiele apps. Mobiele apps mogen momenteel geen reclamelinks naar Amazon bevatten zonder dat er vooraf een overeenkomst is ondertekend. Zonder goedkeuring komt het maken van koppelingen naar Amazon op mobiele apps neer op fraude en wordt het partneraccount dat de overtreding begaat, geblokkeerd voor PAAPI.

In de meeste gevallen, met uitzondering van websites die zijn ontworpen of bedoeld voor gebruik met een mobiele telefoon of een ander handheld apparaat, mag je reclamelinks naar Amazon weergeven voor gebruikers die je website via hun mobiele telefoon bezoeken.

Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.