Nederland

Ideeënhub

Wat is Ideeënhub?
De Ideeënhubis een nieuwe functie die inspirerende promoties, evenementen, deals of product-content op Amazon consolideert. Eerst kon het als partner nogal overweldigend zijn om informatie te zoeken met duizenden deals en coupons die elke dag worden gepubliceerd op een ingewikkelde productcatalogus die elke dag wordt uitgebreid. Met Ideeënhub kunnen partners up-to-date content-ideeën op één plek in hun Partneraccount vinden. De aanbevelingen beslaan allerlei soorten content, inclusief promoties van Amazon zoals Best Deals, Deals of the Day maar ook samengestelde content zoals Amazon-programma‘s en abonnementservices, seizoensgebonden evenementen/feestdagen, cadeaugidsen, trends, interessante vondsten, best verkochte/top items en nog veel meer.

Hoe kan ik beginnen?
Om naar Ideeënhub te gaan, log je in op je Partneraccount en ga je naar de navigatiebalk bovenaan de pagina en selecteer je ‚Ideeënhub‘ in het dropdownmenu onder ‚Promoties‘. Als je in de Ideeënhub bent, kun je content-ideeën zoeken, sorteren en filteren. Als je een interessant idee ziet, kun je op de ‚Get Link‘-knop klikken en de link kopiëren om op je website te gebruiken. 

Hoe kan ik de aanbevelingen op mijn interesses en ideeën aanpassen?
Om meer relevante inspiratie te krijgen, raden we je aan om feedback te geven door te klikken op de duim-knoppen (omhoog of omlaag); je vindt deze onder elk content-idee. Dit helpt Amazon om toekomstige aanbevelingen en content-ranglijsten verder te verbeteren.Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.