Nederland

De beste producten selecteren die u op uw website wilt gebruiken


We geloven dat de meest succesvolle benadering is dat u producten gebruikt die het best overeenkomen met de inhoud van uw site en de interesses van uw bezoekers. Als, uw site bijvoorbeeld over Cajun-koken gaat, wilt u misschien het boek The New Orleans Cookbook: Creole, Cajun, and Louisiana French Recipes Past and Present promoten. Tips waar u op moet letten bij het selecteren van producten:

  •  Identificeer producten die overeenkomen met uw site-inhoud. Beperk uw keuzes door op Amazon.com te zoeken naar specifieke producten,trefwoorden en categorieën die overeenkomen met het onderwerp van uw website. Bekijk uw resultaten eerst per productregel en sorteer vervolgens op basis van andere criteria, bijvoorbeeld een verkooprangschikking of een gemiddelde klantrecensie.
  • Overweeg cross-merchandising voor producten• Veel van uw bezoekers zijn geïnteresseerd in een breed scala aan producten. Profiteer hiervan door items uit de brede Amazon.com-catalogus te promoten en zo meer omzet te behalen. Als u bijvoorbeeld al een bestverkocht kookboek op uw site gebruikt, moet u nadenken over het bevorderen van uw verkopen door andere relevante producten weer te geven, zoals kleine keukenapparatuur en kookgerei.
  • Ontdek aanvullende producten die u kunt gebruiken met de gelijkheidsdienst van Amazon. Op de detailpagina van een product dat u al als geschikt voor uw site heeft geïdentificeerd, klik op de link 'Vergelijkbare items zoeken' voor meer informatie. Bijvoorbeeld, klanten die The Best of TV Dinners kochten, kochten ook Licking the Spoon
  • Bekijk uw besteloverzichtenom te achterhalen welke producten klanten kopen na uw bezoek aan uw site - wilt u sommige van deze producten mogelijk rechtstreeks promoten. Meer informatie over het analyseren van informatie in overzichten, vindt u hier

Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.