Nederland

Veelgestelde vragen over Amazon Prime Day

 1. Wat is Prime Day?
  Prime Day, gestart in 2015, is ons jaarlijkse deals-evenement speciaal voor Prime-leden. We willen dat Prime Day een van de beste dagen ter wereld is om te winkelen, met geweldige prijzen voor alles waar je lezers van houden. We hebben honderdduizenden aanbiedingen, nieuwe aanbiedingen die elke vijf minuten beginnen en speciale aanbiedingen voor alles wat bij Prime is inbegrepen, van muziek en video tot lezen en spraakgestuurd shoppen. Bekijk de resultaten van Prime Day 2019 via dit persbericht om een idee te krijgen van de inkomstenkansen voor Prime Day 2020.
 2. Hoe maximaliseer ik mijn inkomsten?
  Naast het verdienen van commissie voor de reguliere productverkopen die je op amazon.com genereert, promoot je Lead-Up-aanbiedingen van geselecteerde services zoals Amazon Music Unlimited, Prime Video, Kindle Unlimited en Audible, en je verdient ook vaste advertentievergoeding (of beloningen) voor elke in aanmerking komende gratis proefperiode en/of aanmelding voor lidmaatschap. Herinner je lezers eraan dat ze Prime-leden moeten zijn om te profiteren van Prime Day-aanbiedingen. Je verdient een beloning voor elke in aanmerking komende gratis proefperiode van Prime die je genereert via amazon.com/primeday en amazon.com/tryprimefree. Vergeet niet je Partner-tracking-ID aan alle links toe te voegen, zodat je geen inkomsten misloopt. 
 3. Waar kan ik informatie over Lead-Up- en Prime Day-aanbiedingen vinden?
  Vanwege de korte duur van Prime Day en de Lead-Up-periode voorafgaand aan het evenement, zijn je beste bronnen om op de hoogte te blijven van aanbiedingen amazon.com/primeday en de Idea Hub op Partnernet. Verwacht een Partner-nieuwsbrief te ontvangen met gegevens en tips voor Prime Day. Leer je lezers tips en trucs om hun Prime Day te maximaliseren, zodat ze de beste aanbiedingen krijgen terwijl je je inkomsten optimaliseert.
 4. Waar kan ik terecht om Prime Day-bannerlinks op te halen?
  Bannerlinks zijn zoals gewoonlijk beschikbaar via de banner-hub op Partnernet.
 5. Waar kan ik informatie vinden over NIEUWE aanbiedingen die ik kan promoten voor Prime Day?
  Vanwege de korte duur van Prime Day en de Lead-Up-periode voorafgaand aan het evenement, zijn je beste bronnen om meer te weten te komen over nieuwe en relevante aanbiedingen op de pagina van het beloningsprogramma. Natuurlijk blijf je verdienen met dagelijkse beloningen die beschikbaar zijn op het Promoties-tabblad op Partnernet (ook in Tabel 2 van het advertentievergoedingsoverzicht).
 6. Als ik maar één aanbieding voor Prime Day kan promoten, wat zou dat dan moeten zijn?
  Omdat alleen Prime-leden kunnen profiteren van Prime Day-aanbiedingen, is het van het grootste belang om de aanmelding voor Prime-lidmaatschap te promoten. Natuurlijk blijf je verdienen voor alle in aanmerking komende aanmeldingen voor de gratis proefperiode die je doorverwijst naar de bestaande Probeer Amazon Prime gratis-pagina van het beloningsprogramma. Vergeet niet je Partner-tracking-ID aan alle links toe te voegen, zodat je geen inkomsten misloopt.
 7. Is er iemand met wie ik over Prime Day kan praten vanuit het perspectief van een Partner?
  Je kunt voor hulp contact opnemen met de Partner-klantenservice van Amazon.
 8. Krijg ik inkomsten voor verkopen via spraakgestuurd shoppen op Alexa-apparaten?
  Nee, we zijn niet in staat om verkooptransacties van spraakgestuurd shoppen te linken naar onze Partners. Je verdient commissie voor de verkoop van door Alexa aangedreven apparaten zoals Echo en Dot. Je verdient ook beloningen voor het promoten van de gratis proefperiode van Prime-lidmaatschap en Prime-lidmaatschap-aankopen. Om ervoor te zorgen dat je lezers spraakgestuurd shoppen kunnen gebruiken, moeten ze Prime-leden zijn en toegang hebben tot Alexa-apparaten. Lees hier meer over spraakgestuurd shoppen.

Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.