Nederland

Wat zijn tracking-ID's en hoe helpt de nieuwe site medewerkers deze te gebruiken?Met tracking-ID's kunnen Associates de prestaties van verschillende websites of merchandisingstrategieën analyseren en tegelijkertijd inkomsten genereren met één Associates-ID. Associate associatesID-21 kan bijvoorbeeld de tracking-ID associatesID-1-21 gebruiken om verwijzingen van zijn website te volgen en associatesID-2-20 om verwijzingen uit zijn nieuwsbrief te volgen. Elke ID zou inkomsten genereren voor zijn Associates-account associatesID-20. Hij kan de inkomsten bekijken voor alle tracking-ID's samen, of rapporten genereren voor elke tracking-ID afzonderlijk. Als u tracking-ID's voor uw Associates-account wilt maken, bezoekt u uw account en klikt u op "Beheer uw tracking ID " link.

We hebben verschillende functies aan de site toegevoegd om medewerkers te helpen die tracking-ID's gebruiken om hun prestaties te analyseren en aangepaste links te bouwen. Je zal:

  • Krijg sneller resultaten . Het Tracking ID Samenvatting Rapport bevat nu alleen gegevens voor die tracking ID's die activiteit hebben in de gevraagde periode, waardoor het gemakkelijker te lezen en sneller te laden is.
  • Prestaties gemakkelijker analyseren . Rapportgegevens voor Associates-accounts bevatten nu de tracking-ID voor elke transactie. Ontvang alle gegevens die u nodig hebt in één download in plaats van een rapport te genereren voor elke tracking-ID.
  • Tijd besparen bij het bouwen van koppelingen . U kunt de tracking-ID die moet worden gebruikt in de resulterende code op elk moment wijzigen terwijl u koppelingen bouwt. Dit verhoogt uw flexibiliteit en elimineert de noodzaak voor u om stappen te herhalen.

Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.