Nederland

Informatie voor partners gevestigd in Luxemburg

 Ben je een belastingplichtige gevestigd in Luxemburg, dan moet je Amazon Europe Core Sarl mogelijk Luxemburgse btw in rekening brengen op de diensten die je levert in het kader van het Partnerprogramma. Het btw-tarief van toepassing op marketingdiensten in Luxemburg, bedraagt 17%.

Geef, bij je aanmelding als Amazon Partner, je Luxemburgse btw-nummer op tijdens het registratieproces. Als alternatief kun je je btw-nummer ook aanvullen op Partnernet.

Zodra je je driemaandelijks vergoedingsoverzicht hebt ontvangen, stuur je ons een btw-factuur in overeenstemming met de vereisten in Luxemburg. Deze factuur dient de ontvangen nettovergoedingen te vermelden, plus het bijbehorende bedrag aan btw. Het factuuradres vind je hieronder. Alleen bij ontvangst van een geldige btw-factuur zal Amazon de in rekening gebrachte btw, bovenop de Partnervergoedingen, overmaken op je bankrekening. Bij twijfel raden we je aan de exacte facturatievereisten te checken met je lokale belastingdienst of met je belastingadviseur.

Dien alle btw-facturen in op het volgende adres:

Amazon Europe Core Sarl
38 Avenue John F. Kennedy
L-1855 Luxembourg
Luxembourg

Btw-nummer Amazon: LU26375245

Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.