Nl flag. cb1577426702 Nederland
  • Aanmeldingsbeoordelingsproces

Aanmeldingsbeoordelingsproces

Wat is het beoordelingsproces voor je inschrijving?

We zijn op zoek naar partners die toegevoegde waarde leveren voor Amazon-klanten - als jij een gepassioneerd recensent, stylist, content maker of curator bent en het leuk vindt jouw publiek richting producten op Amazon te sturen, dan ben je wellicht de juiste persoon voor ons.

Nadat je je hebt aangemeld, controleert ons Partners-team je inschrijving zodra je een aantal gekwalificeerde verkopen hebt aangestuurd (ten minste drie binnen de eerste 180 dagen). Persoonlijke bestellingen worden hierbij niet meegeteld. Tijdens onze beoordeling controleren we alle sites die je hebt aangeleverd (websites, mobiele apps en sociale netwerkpagina‘s) om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan ons niveau van klantervaring. Alle sites moeten een robuuste, originele content hebben (zelfs wanneer de reclame is verwijderd) - een goede vuistregel is ten minste 10 plaatsingen. De content moet openbaar zijn (dus niet in een gesloten groep of achter een paywall). Ongeschikte sites kunnen in geen geval deelnemen.

Hier zijn we naar op zoek voor elk van deze categorieën. Lees dit aandachtig door voor je inzending en tijdens je beoordelingsperiode, want aanvragen die niet voldoen aan deze standaarden, zullen worden afgewezen. Helaas kunnen wij een inschrijving niet opnieuw beoordelen nadat deze is afgewezen. Zorg er ook voor dat je lijst met sites actueel blijft, zodat we de juiste verkeersbronnen beoordelen.

Websites

Content op je website moet recent zijn (normaal gesproken niet ouder dan 60 dagen). Je moet eigenaar zijn van je website.

Mobiele apps

Je app moet voldoen aan de vereisten van ons beleid voor Mobiele Applicaties.

Sociale netwerken

Momenteel accepteren we uitsluitend de volgende sociale netwerken: Facebook (inclusief open groepspagina‘s en fanpagina‘s), Instagram, Twitter, YouTube en Twitch.tv. Je inschrijving moet je account of groep duidelijk vermelden (vermeld niet alleen de URL van het sociale netwerk).

Je account of groep op het sociale netwerk moet gevestigd zijn en een substantieel aantal organische volgers/vind ik leuks hebben (in de meeste gevallen ten minste 500). Je account of groep moet openbaar zijn (dus geen gesloten groepspagina‘s).

Nuttige herinneringen

Denk er ook aan dat je je onder de Exploitatieovereenkomst moet identificeren als een Amazon-partner in de taal die hier wordt opgegeven. Je mag personen of instanties geen vergoedingen, beloningen of stimulansen aanbieden voor het gebruik van je links of steun vragen via het gebruik van je links (bijvoorbeeld door te verwijzen naar opbrengsten van bestellingen die naar een bepaald goed doel of organisatie gaan, of het gebruik van je links promoten om jou of je bedrijf te steunen).

Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.