Nederland
  • Aanvraagprocedure

Aanvraagprocedure

Wat is de inschrijvingsprocedure?

We zijn op zoek naar partners met een toegevoegde waarde voor Amazon-klanten. Als jij een gepassioneerd recensent, stylist, content-maker of -curator bent en het leuk vindt jouw publiek richting producten op Amazon te sturen, dan ben je wellicht de juiste persoon voor ons.

Nadat je bent aangemeld en je voor een aantal gekwalificeerde verkopen hebt gezorgd (ten minste drie binnen de eerste 180 dagen), controleert ons Partners-team je inschrijving. Persoonlijke bestellingen komen hiervoor niet in aanmerking. Wanneer we je aanvraag beoordelen, bekijken we alle sites die je hebt aangeleverd (websites, mobiele apps en sociale netwerkpagina‘s) om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan onze standaard van klantervaring. Alle sites moeten een krachtige, originele content hebben (zelfs als de reclame wordt verwijderd) - een goede vuistregel is ten minste 10 posts. De content moet openbaar zijn (dus niet in een gesloten groep of achter een paywall). Ongeschikte sites kunnen in geen geval deelnemen.

Dit is wat we zoeken voor elk van deze categorieën. Lees deze aandachtig door voor je inzending en tijdens je evaluatieperiode, want aanvragen die niet voldoen aan deze standaarden worden afgewezen. Nadat een aanvraag is afgewezen, kunnen wij deze helaas niet opnieuw beoordelen. Zorg er ook voor dat je lijst met sites actueel blijft, zodat we de juiste bezoekersbronnen beoordelen.

Websites

Content op je website moet recent zijn (over het algemeen niet ouder dan 60 dagen). Je moet eigenaar zijn van je website.

Mobiele apps

Je app moet voldoen aan de vereisten van ons Beleid voor Mobiele Applicaties.

Sociale netwerken

Momenteel accepteren we uitsluitend de volgende sociale netwerken: Facebook (inclusief open groepspagina‘s en fanpagina‘s, maar geen persoonlijke pagina‘s), Instagram, Twitter, YouTube en Twitch.tv. Je aanvraag moet je account of groep duidelijk vermelden (het is niet voldoende alleen de URL van het sociale netwerk aan te geven).

Je account of groep op het sociale netwerk moet voldoende bezoekers en een aanzienlijk aantal organische volgers/likes hebben (in de meeste gevallen ten minste 500). Je account of groep moet openbaar zijn (dus geen gesloten groepspagina‘s).

Nuttige tips

Denk er ook aan dat je je volgens de Exploitatieovereenkomst moet identificeren als een Amazon-partner met de formulering die je hier vindt. Je mag personen of instanties geen vergoeding, beloning of stimulans aanbieden voor het gebruik van je links, of ondersteuning vragen via je links (bijvoorbeeld door aan te geven dat de opbrengst van bestellingen naar een bepaald goed doel of een bepaalde organisatie gaat of door het gebruik van je links te promoten om jou of je bedrijf te ondersteunen).

Geef je feedback

Heb je een suggestie voor of een reactie op de website Partnernet? Laat het ons weten.